Nintendo PlayStation Xbox

ININ i Strictly Limited anuncien IREM Collection Volume 3

ININ i Strictly Limited Games, en col·laboració amb IREM i Tozai Games, han anunciat el proper llançament d’IREM Collection Volume 3. Aquesta col·lecció, que continua honrant el llegat d’IREM, inclourà tres clàssics jocs d’arcade: Mr. Heli, Mystic Riders i Dragon Breed.

La col·lecció està prevista per al llançament al segon trimestre de 2024, amb reserves per a edicions limitades exclusives (Playstation i Switch) que començaran el 12 d’octubre. L’edició física del Volum 3 estarà disponible exclusivament a través de Strictly Limited Games. També estan previstes versions digitals a Switch, PlayStation i Xbox, amb data de llançament al segon trimestre de 2024.

Mr. Heli, conegut també com a Battle Chopper fora del Japó, és un joc d’aventures únic en què els jugadors naveguen amb un helicòpter taronja de potetes curtes a través de diverses etapes innovadores. L’IREM Collection Volume 3 inclourà tant la versió Arcade M-92 de 1987 com la versió PC Engine / Turbo Grafx de 1989 d’aquest joc.

Mystic Riders, un Arcade Shoot ‘em up de 1992, ofereix un viatge màgic que s’allunya de l’estil fosc i desafiador habitual d’IREM. Els jugadors poden assumir els rols de dos personatges còmics, el mag Mark i la bruixa Zeal, i embarcar-se en una aventura cooperativa.

Dragon Breed és un joc de disparar amb temàtica de dracs en què els jugadors muntaran un drac massiu anomenat Bahamoot en acció. El joc presenta nivells grans plens d’enemics, sorpreses i acció intensa.

La col·lecció també inclourà funcions com ara estats de desament, filtres, funcions d’ajuda integrades i classificacions mundials. Les edicions limitades de la col·lecció estaran disponibles per a reserva exclusivament a través de la botiga en línia de Strictly Limited Games, amb una edició limitada i una edició de col·leccionista que ofereixen una varietat de col·leccionables addicionals.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.