Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Windjammers 2 estrena joc creuat, nous personatges i més

Dotemu, el desenvolupador d’èxits com Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge i Streets of Rage 4, ha llançat una important actualització gratuïta per a Windjammers 2. L’actualització està disponible en diverses plataformes, incloent-hi PC a través de Steam, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Game Pass, PC Game Pass, i PlayStation 5 i Xbox Series X|S mitjançant la retrocompatibilitat. Fins al 25 d’octubre, els jugadors poden aprofitar un descompte del 50% en el joc a través de Steam, la Nintendo eShop o una subscripció a PlayStation Plus.

L’actualització introdueix dos nous personatges al joc: Jamma GX03, i Anna Szalinky. Ambdós personatges aporten habilitats úniques i històries personals al joc, prometent agitar el panorama competitiu.

A més dels nous personatges, l’actualització també inclou nous modes: Lliçons i Pràctica. Aquests modes permeten als jugadors aprendre i dominar les mecàniques del joc, des dels moviments bàsics fins als trets avançats i supertrets.

L’actualització també introdueix rellevants funcionalitats en línia, com ara Sales i joc creuat complet. Les Sales permeten als jugadors crear i unir-se a partides amb amics, mentre que el joc creuat permet als jugadors de diferents plataformes competir entre ells. No obstant això, amb la introducció d’aquestes noves funcionalitats, les classificacions en línia es reiniciaran, oferint un nou començament per a tots els jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content