Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Jujutsu Kaisen Cursed Clash confirma data de llançament

Bandai Namco Entertainment ha anunciat el dia de llançament de Jujutsu Kaisen Cursed Clash. El joc, inspirat en la popular sèrie de manga i anime Jujutsu Kaisen, està previst que es llanci el 2 de febrer de 2024.

Jujutsu Kaisen Cursed Clash és un joc d’acció en 3D que estarà disponible a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch i PC a través de Steam. El joc permet als jugadors experimentar la història original i l’acció de Jujutsu Kaisen, amb el protagonista Yuji Itadori i una sèrie de personatges memorables.

En el joc, els jugadors formaran equips de dos personatges per participar en batalles contra monstres coneguts com a Malediccions a l’institut Jujutsu de Tòquio en l’època actual. El joc ofereix sinergies i dinàmiques de poder basades en diferents combinacions de personatges, que donen lloc a una àmplia gamma d’atacs en equip i combinacions. Els jugadors poden dominar les “tècniques maleïdes” completant batalles, el que augmenta el nivell de poder de cada lluitador i desbloqueja atacs més forts.

El joc inclou més de 15 personatges jugables, incloent-hi els preferits pels fans com Yuji Itadori, Megumi Fushiguro, Nobara Kugisaki, Gojo Satoru, Maki Zen’in, Toge Inumaki, Panda i el llegendari Ryomen Sukuna.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.