Núvol PlayStation

El joc al núvol arribarà aviat a PlayStation 5

El joc al núvol arribarà aviat a PlayStation 5

Sony ha anunciat el llançament del joc en el núvol de PS5 per als membres de PlayStation Plus Premium. La nova funcionalitat s’introduirà aquest mes, proporcionant accés al núvol per als títols digitals de PS5 compatibles dins del Catàleg de Jocs de PlayStation Plus i les Proves de Joc, així com per als títols compatibles de la biblioteca de jocs de PS5 que els membres de PlayStation Plus Premium posseeixin.

La funcionalitat inclourà jocs de PS5 del catàleg de jocs de PlayStation Plus, com ara Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Horizon Forbidden West, Ghost of Tsushima, Mortal Kombat 11 i Saints Row IV. També es podran provar jocs de PS5, com ara Hogwarts Legacy, The Witcher 3: Wild Hunt i The Calisto Protocol. A més, els membres de PlayStation Plus Premium podran accedir a altres títols digitals de PS5, com ara Resident Evil 4, Dead Island 2, Genshin Impact, Fall Guys i Fortnite.

El joc al núvol estarà disponible exclusivament a la consola PS5 en el moment del llançament. Els membres podran accedir a jocs de PS5 sense haver de descarregar-los. La nova funcionalitat també inclourà contingut descarregable i compres dins del joc, opcions de resolució de alta qualitat, àudio millorat i la capacitat de capturar captures de pantalla i gravar fins a 3 minuts de vídeo.

La funcionalitat es llançarà regionalment mitjançant una aproximació progressiva, amb el Japó com a objectiu per al 17 d’octubre, Europa per al 23 d’octubre i Amèrica del Nord per al 30 d’octubre.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.