Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Little Nightmares III revela un nou tràiler cooperatiu

Bandai Namco ha llançat un nou vídeo de jugabilitat cooperativa de 18 minuts de Little Nightmares III. El vídeo mostra el viatge de dos personatges, Low i Alone, mentre naveguen per The Necropolis, un lloc peculiar que s’aixeca de les sorres del desert i està alimentat per vents forts.

Per primera vegada en la franquícia, Little Nightmares III inclourà jugabilitat cooperativa en línia, permetent als jugadors experimentar el món temible del joc amb un company. Els jugadors poden assumir el paper de Low o Alone, amb la intel·ligència artificial controlant el segon personatge en el mode de jugador únic.

A més de la revelació de la jugabilitat, s’ha anunciat un diorama col·leccionable.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.