Mòbil

League of Legends: Wild Rift celebra el seu tercer aniversari amb la versió 4.4

League of Legends: Wild Rift celebra el seu tercer aniversari amb la versió 4.4

League of Legends: Wild Rift celebra el seu tercer aniversari amb el llançament de la versió 4.4 el 24 d’octubre, introduint una gran quantitat de contingut nou, incloent-hi un mode de joc, tres campions, esdeveniments especials, aspectes i molt més.

L’actualització porta el mode d’Arena, un mode de joc inspirat en un torneig on quatre equips de dos jugadors s’enfronten en rondes de combat rotatives fins que només queda un equip.

La versió 4.4, titulada Power Fiesta presenta tres nous campions: Fiddlesticks, Sivir i Zyra. Dos campions veterans, Sona i Ziggs, rebran actualitzacions en aquesta versió, millorant les seves habilitats i jugabilitat.

La versió també introdueix canvis significatius per als mags, incloent-hi un llançament de conjurs més ràpid i ajustos bàsics de les estadístiques. S’han afegit dos nous objectes dissenyats per als mags: “Tridente oceánico” i “Corona de la Reina Quebrada”.

Els jugadors ara poden equipar una mascota per acompanyar el seu campió. S’ha afegit una nova millora de drac, que es pot obtenir quan un equip mata tres dracs consecutius.

L’inici de la Temporada 11 també forma part de l’actualització 4.4. Els jugadors que pugin de rang durant la temporada podran aconseguir l’aspecte Glorious Admiral d’Ashe.

Els Wild Pass d’aquesta versió inclouen nous aspectes: Psychic Detective Ekko i Ascended Psychic Detective Ekko.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.