Ordinador

L’encantador joc de puzles Sweet Dreams Alex s’estrena a Steam

El món dels somnis pren vida en el nou joc per a PC, Sweet Dreams Alex. Els jugadors tenen la tasca de guiar l’Alex, a través de la seva infància mentre mantenen els malsons a ratlla. Aquest joc de puzles està ambientat en una nova llar, un entorn que és tant emocionant com espantós per a l’Alex.

A Sweet Dreams Alex, els jugadors construeixen laberints intricats plens de distraccions astutes per mantenir els malsons de l’Alex a ratlla fins al matí. El joc ofereix més de 250 puzles fets a mà, cadascun amb mecàniques i trames úniques, i una atmosfera relaxant. L’ambient del joc es veu millorat amb música de l’artista lo-fi, Towerz.

Per als jugadors que desitgin posar a prova la seva creativitat, Sweet Dreams Alex inclou un editor de nivells. Aquesta funció permet als jugadors dissenyar els seus propis nivells i compartir-los mitjançant un senzill codi d’importació/exportació.

Sweet Dreams Alex ja està disponible a Steam amb un descompte del 15% sobre el preu estàndard, el que el situa a 14,79 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.