Ordinador

L’encantador joc de puzles Sweet Dreams Alex s’estrena a Steam

El món dels somnis pren vida en el nou joc per a PC, Sweet Dreams Alex. Els jugadors tenen la tasca de guiar l’Alex, a través de la seva infància mentre mantenen els malsons a ratlla. Aquest joc de puzles està ambientat en una nova llar, un entorn que és tant emocionant com espantós per a l’Alex.

A Sweet Dreams Alex, els jugadors construeixen laberints intricats plens de distraccions astutes per mantenir els malsons de l’Alex a ratlla fins al matí. El joc ofereix més de 250 puzles fets a mà, cadascun amb mecàniques i trames úniques, i una atmosfera relaxant. L’ambient del joc es veu millorat amb música de l’artista lo-fi, Towerz.

Per als jugadors que desitgin posar a prova la seva creativitat, Sweet Dreams Alex inclou un editor de nivells. Aquesta funció permet als jugadors dissenyar els seus propis nivells i compartir-los mitjançant un senzill codi d’importació/exportació.

Sweet Dreams Alex ja està disponible a Steam amb un descompte del 15% sobre el preu estàndard, el que el situa a 14,79 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content