Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Square Enix Collective anuncia data de llançament de Little Goody Two Shoes

Square Enix Collective ha revelat que la data de llançament per al nou joc de conte de fades d’estil anime amb un gir sinistre, Little Goody Two Shoes, serà el 31 d’octubre. Aquesta novel·la visual d’horror ha estat desenvolupat per AstralShift, un equip independent amb seu a Portugal, conegut per crear jocs cinematogràfics i narratius impressionants amb històries captivadores i bandes sonores evocadores.

Ambientat en el misteriós Kieferberg Village, Little Goody Two Shoes s’inspira en PlayStation, PlayStation 2, RPGs i anime dels anys 90 i 2000. El joc gira entorn d’Elise, una noia ambiciosa decidida a fer-se rica i escapar de la seva vida humil.

Little Goody Two Shoes serà llançat el 31 d’octubre de 2023 per 19,99 € a Steam, Xbox Series X|S, Nintendo Switch i PlayStation 5 (PS5).

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content