Nintendo PlayStation

Spirit of the Island: Paradise Edition arribarà a PlayStation 5 i Nintendo Switch el 23 de novembre

El RPG de simulació de vida, Spirit of the Island: Paradise Edition, desenvolupat per 1M Bits Horde i co-publicat per META Publishing i PID Games, es llançarà en format físic per a PlayStation 5 i Nintendo Switch el 23 de novembre. Aquesta edició especial serà distribuïda per Meridiem Games i inclourà una funda especial, un conjunt exclusiu d’adhesius i una guia turística.

Spirit of the Island et convida a explorar, conrear, fabricar i construir en un vibrant arxipèlag tropical. La teva missió és restaurar un antic destí turístic a la seva antiga glòria, mentre descobreixes els misteris del teu passat. El joc ofereix una àmplia gamma d’activitats, des de l’agricultura i la mineria fins a la pesca i la socialització, cadascuna amb el seu propi conjunt d’habilitats per dominar.

A més, podràs convertir la teva illa en un pròsper paradís turístic, atraient visitants amb botigues i monuments atractius. Alguns turistes fins i tot poden decidir quedar-se, augmentant la població del teu poble i proporcionant ajuda addicional en els teus esforços de construcció i manteniment.

Spirit of the Island també inclou un mode cooperatiu amb joc creuat entre plataformes per a dos jugadors, permetent-te compartir l’aventura amb un amic. Junts, podreu explorar 14 illes, cadascuna amb la seva pròpia fauna, secrets i perills.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content