Nintendo PlayStation

Spirit of the Island: Paradise Edition arribarà a PlayStation 5 i Nintendo Switch el 23 de novembre

Spirit of the Island: Paradise Edition arribarà a PlayStation 5 i Nintendo Switch el 23 de novembre

El RPG de simulació de vida, Spirit of the Island: Paradise Edition, desenvolupat per 1M Bits Horde i co-publicat per META Publishing i PID Games, es llançarà en format físic per a PlayStation 5 i Nintendo Switch el 23 de novembre. Aquesta edició especial serà distribuïda per Meridiem Games i inclourà una funda especial, un conjunt exclusiu d’adhesius i una guia turística.

Spirit of the Island et convida a explorar, conrear, fabricar i construir en un vibrant arxipèlag tropical. La teva missió és restaurar un antic destí turístic a la seva antiga glòria, mentre descobreixes els misteris del teu passat. El joc ofereix una àmplia gamma d’activitats, des de l’agricultura i la mineria fins a la pesca i la socialització, cadascuna amb el seu propi conjunt d’habilitats per dominar.

A més, podràs convertir la teva illa en un pròsper paradís turístic, atraient visitants amb botigues i monuments atractius. Alguns turistes fins i tot poden decidir quedar-se, augmentant la població del teu poble i proporcionant ajuda addicional en els teus esforços de construcció i manteniment.

Spirit of the Island també inclou un mode cooperatiu amb joc creuat entre plataformes per a dos jugadors, permetent-te compartir l’aventura amb un amic. Junts, podreu explorar 14 illes, cadascuna amb la seva pròpia fauna, secrets i perills.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.