Ordinador

La demo de Bish Bash Bots ara disponible a Steam Next Fest

Firestoke i Catastrophic_Overload han llançat una demo del seu pròxim joc d’estratègia de defensa de torres, Bish Bash Bots, com a part del Steam Next Fest. La demo, disponible del 9 al 16 d’octubre, ofereix als jugadors una mostra del caos d’acció arcade del joc abans del seu llançament oficial el 19 d’octubre per a PC i consoles.

Bish Bash Bots presenta un futur caricaturesc on les màquines han utilitzat la tecnologia humana en contra dels seus creadors. Els jugadors s’uneixen a un equip d’herois improbables en una missió per reiniciar aquests robots rebels i salvar el món. El joc compta amb 8 biomes vibrants i 32 nivells, cadascun amb perills únics, des de torres sobreescalfades al bioma del volcà fins a plantes mutants perilloses a la jungla.

El joc permet d’1 a 4 jugadors, convertint-lo en un joc cooperatiu ideal per jugar amb amics tant localment com en línia. Combina la planificació estratègica de defensa de torres amb l’acció frenètica, mentre els jugadors construeixen torres millorables, desbloquegen gadgets i ataquen els robots amb martells gegants. El joc ofereix una varietat de torres i gadgets, permetent als jugadors adaptar la seva estratègia mentre enfronten robots únics que es poden empènyer, colpejar i fins i tot fer caure per forats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.