Ordinador PlayStation Xbox

Lords of the Fallen celebra Halloween amb un esdeveniment especial

HEXWORKS, l’estudi espanyol de CI Games, ha llançat un esdeveniment de Halloween gratuït i de durada limitada per a Lords of the Fallen. Des d’avui fins al 2 de novembre, els jugadors podran gaudir d’una ambientació especial de Halloween al món de Mournstead i embarcar-se en una nova missió per obtenir la Màscara Pumpskin.

Aquest esdeveniment coincideix amb el llançament d’una important actualització, que introdueix noves mecàniques de joc basades en els comentaris de la comunitat. Entre les novetats s’inclouen un renovat mode New Game Plus (NG+), joc creuat complet entre PC i consoles, reducció de la densitat d’enemics en certes àrees i millores de rendiment i estabilitat en totes les plataformes.

A més, HEXWORKS ha convidat els jugadors a compartir fotos del joc preses amb el mode fotogràfic 3D de Lords of the Fallen. Les imatges seleccionades s’exposaran a Times Square, Nova York, a l’edifici NASDAQ® durant dues setmanes a partir del 26 de novembre.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.