Mòbil

Bandai Namco anuncia el llançament global de Mobile Suit Gundam U.C. ENGAGE

Bandai Namco anuncia el llançament global de Mobile Suit Gundam U.C. ENGAGE

Bandai Namco Entertainment ha anunciat el llançament global del seu últim joc per a mòbils, Mobile Suit Gundam U.C. ENGAGE. El joc, que ja ha superat els 3 milions de descàrregues al Japó, començarà el servei a occident el 17 d’octubre de 2023.

El joc permet descàrregues anticipades a partir del 15 d’octubre de 2023 i llançarà oficialment el servei l’endemà. El títol és un joc de guerra i estratègia de la Universal Century que reuneix tots els personatges de Gundam en un sol joc per a mòbils. Els jugadors podran gaudir d’una representació animada de la Universal Century de Gundam i una nova història que combina animació i batalla/aventura.

Per celebrar la superació de les 200.000 preinscripcions, Bandai Namco té previst enviar recompenses dins del joc un cop es llanci el servei. Les recompenses es basaran en el nombre total de preinscripcions al final de la campanya.

El joc estarà disponible per a descàrrega gratuïta amb objectes comprables tant a l’App Store com a Google Play.

https://www.youtube.com/watch?v=Smj5s59Iu_c

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.