Ordinador PlayStation Xbox

El RPG de fantasia fosca Lords of the Fallen s’estrena avui

HEXWORKS, un estudi de CI Games, ha llançat avui el tan esperat joc d’acció RPG de fantasia fosca, Lords of the Fallen. El joc, disponible a PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S, és el primer RPG d’acció que utilitza les capacitats avançades del motor Unreal Engine 5.

A Lords of the Fallen, els jugadors són transportats a una aventura de dos mons, passant de l’Axioma i l’Umbral. Com a Creuat Fosc, els jugadors tenen la missió de derrotar un déu dimoni, lluitant contra hordes de dimonis i bosses formidables en tots dos mons.

El joc introdueix la Llàntia Umbral, una eina que permet als jugadors transcendir els mons, extreure ànimes enemigues i manipular l’entorn. La llàntia també ofereix una segona oportunitat als jugadors, permetent-los ressorgir a l’Umbral després de morir a l’Axioma, tot i que els perills a l’Umbral augmenten com més temps s’hi roman.

Lords of the Fallen ofereix un món interconnectat per explorar, combat desafiant, personalització de personatges i un mecànic únic de mort i resurrecció. També inclou un mode multijugador cooperatiu per a dos jugadors, on els jugadors poden unir-se o lluitar entre ells.

A més del llançament del joc, la banda sonora oficial de Lords of the Fallen, composta per Cris Velasco i Knut Avenstroup Haugen, ja està disponible a les plataformes de música en streaming. La banda sonora, enregistrada amb l’Orquestra i Cor de 80 peces de Budapest, també es llançarà com a un conjunt de tres vinils en edició limitada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Lords of the Fallen supera el milió de vendes en només deu dies - Nou Joc

    13/10/2023

    […] El RPG de fantasia fosca Lords of the Fallen s’estrena avui […]

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content