Nintendo Sector

Ja podem posar nom a la nova veu de Mario i Luigi

Ja podem posar nom a la nova veu de Mario i Luigi

Després que Charles Martinet anunciés que deixaria de posar veu als personatges del Regne Xampinyó, ja coneixem el nom darrere de la nova veu per als seus icònics personatges, Mario i Luigi, en el pròxim joc, Super Mario Wonder. Els papers han estat confiats a Kevin Afghani, un actor de veu de Los Angeles conegut per la seva passió per l’animació i els videojocs.

Afghani va compartir la notícia a través del seu compte de Twitter, expressant la seva emoció per donar la seva veu als estimats personatges. La seva dedicació a l’art de la interpretació de veu i el seu amor pels personatges que interpreta són evidents en la seva feina i les seves declaracions personals.

Amb aquest nou paper, Afghani afegirà el seu toc únic als germans Super Mario, aportant una veu familiarment fresca als personatges que han estat part de la nostra cultura popular durant dècades. Els fans de la franquícia estan esperant amb ànsia escoltar la interpretació d’Afghani de Mario i Luigi a Super Mario Wonder.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.