Ordinador PlayStation Xbox

Amnesia: The Bunker llança el mode ‘Shell Shock’ amb l’actualització de Halloween

Amnesia: The Bunker, el joc de terror de supervivència que ha causat sensació a la comunitat de jugadors, ha llançat un nou mode de joc, ‘Shell Shock’, com a part de la seva actualització de Halloween. Aquesta actualització, publicada el 25 d’octubre, pretén desafiar fins i tot als fans de terror més experimentats amb els comportaments imprevisibles de les criatures i un valor de rejugabilitat augmentat.

L’actualització de Halloween introdueix un nou mode ‘Shell Shock’, que ofereix una experiència d’Amnesia més intensa. A més, un ‘Mode Personalitzat’ permet als jugadors adaptar la seva experiència de terror amb més de 30 opcions i paràmetres.

L’actualització també inclou una sèrie de noves característiques, com ara un sistema de fusibles de subnivell, un sistema de salut dur, més aleatorietat i un nou nivell de Camp d’Entrenament. La Sala Segura ja no és segura, i els recursos com el combustible i el revòlver són ara més difícils d’accedir, augmentant el repte del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.