Ordinador PlayStation Xbox

Amnesia: The Bunker llança el mode ‘Shell Shock’ amb l’actualització de Halloween

Amnesia: The Bunker, el joc de terror de supervivència que ha causat sensació a la comunitat de jugadors, ha llançat un nou mode de joc, ‘Shell Shock’, com a part de la seva actualització de Halloween. Aquesta actualització, publicada el 25 d’octubre, pretén desafiar fins i tot als fans de terror més experimentats amb els comportaments imprevisibles de les criatures i un valor de rejugabilitat augmentat.

L’actualització de Halloween introdueix un nou mode ‘Shell Shock’, que ofereix una experiència d’Amnesia més intensa. A més, un ‘Mode Personalitzat’ permet als jugadors adaptar la seva experiència de terror amb més de 30 opcions i paràmetres.

L’actualització també inclou una sèrie de noves característiques, com ara un sistema de fusibles de subnivell, un sistema de salut dur, més aleatorietat i un nou nivell de Camp d’Entrenament. La Sala Segura ja no és segura, i els recursos com el combustible i el revòlver són ara més difícils d’accedir, augmentant el repte del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content