Jocs en català Sector

La Generalitat publica noves subvencions per impulsar el català en els videojocs

Avui, la Generalitat de Catalunya ha anunciat l’obertura d’una línia d’ajuts i subvencions amb l’objectiu d’impulsar el català en el món dels videojocs. Aquesta informació ha estat publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), on es poden trobar les bases específiques d’aquestes subvencions.

Aquests ajuts estan destinats a empreses privades i tenen com a finalitat augmentar la presència de la llengua catalana en els videojocs, així com en consoles i plataformes de distribució de videojocs.

Per a més informació, es pot accedir a la informació sobre com sol·licitar i justificar la subvenció a la pàgina web de la Generalitat.

Com a petit recordatori, fem menció del Projecte Ce Trencada. Un grup d’amants dels videojocs i de la llengua catalana, que dediquen hores a traduir i localitzar videojocs al catal de manera totalment altruista. Si per diferents motius no sou aptes per aquestes subvencions, us animem que contacteu amb els administradors del Projecte Ce Trencada per tal d’afegir el català al vostre videojoc!

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.