PlayStation

Sony revela el catàleg de PlayStation Plus d’octubre

Sony ha anunciat el catàleg de jocs de PlayStation Plus per a l’octubre de 2023, que inclou una varietat de títols disponibles per als jugadors a partir del dimarts 17 d’octubre.

Gotham Knights és un joc d’acció d’obertura del món RPG on els jugadors poden patrullar els cinc barris distintius de Gotham com Batgirl, Nightwing, Red Hood o Robin. El joc es pot jugar en solitari o en mode cooperatiu.

Disco Elysium – The Final Cut és un joc de rol de detectius on els jugadors poden resoldre crims en una ciutat que encara es recupera d’una guerra de fa una dècada. El joc està disponible tant per a PS4 com per a PS5.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes és un joc d’horror cinematogràfic independent amb múltiples trames. La història i el desenllaç es determinen a partir de les decisions que prenen els jugadors en el joc. El joc està disponible tant per a PS4 com per a PS5.

Altres jocs inclosos en el catàleg són Alien: Isolation, Dead Island Definitive Edition, Outlast 2, Eldest Souls, Soulcalibur: Broken Destiny, Ape Escape Academy i IQ Final. Tots aquests jocs es podran jugar tant a PS4 com a PS5.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.