Mòbil

NBA 2K24 arribarà aviat a Apple Arcade

2K ha revelat que NBA 2K24 Arcade Edition, l’última entrega de la popular franquícia NBA 2K, estarà disponible a Apple Arcade a partir del 24 d’octubre. Aquesta edició, que comptarà amb Allen Iverson a la portada en honor al 25è aniversari de la franquícia, promet oferir als jugadors una experiència de joc autèntica i personalitzada, sigui a casa o en moviment.

NBA 2K24 Arcade Edition inclourà una varietat de característiques i modes de joc. Els jugadors podran començar la seva carrera a l’NBA en el mode Mi CARRERA, personalitzar la seva pista a Mi PISTA, i desafiar els nous GOAT a The Greatest. A més, podran assumir el paper de GM i Entrenador Cap, i gaudir de partits ràpids amb els seus equips favorits de l’NBA.

Els jugadors també podran convidar els seus amics a través de Game Center per mostrar les seves habilitats i competir en partits. L’edició estarà disponible per a iPhone, iPad, Mac i Apple TV, permetent als jugadors gaudir de l’emoció del bàsquet de l’NBA on sigui que es trobin.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.