Núvol Ordinador Xbox

Redfall s’actualitza amb una millora del rendiment i diferents ajustos

L’actualització 2 per a Redfall ha arribat finalment, portant una sèrie de millores i noves funcionalitats. Els usuaris de Xbox Series X|S ara poden gaudir d’un Mode de Rendiment, mentre que els jugadors de PC veuran un millor rendiment i estabilitat. L’actualització també soluciona diversos problemes de bloqueig de memòria i corrupció gràfica, especialment amb les GPU d’AMD.

Qualitat de vida

La interfície d’usuari del joc s’ha millorat, amb les armes silenciades que ara mostren l’estat “silenciós” en les descripcions, i una millora de la funcionalitat dels indicadors de salt i escalada i les àrees de cerca d’objectius. La taula de informació ara diferencia clarament entre Missions Principals i Missions Opcionals, i els Marcadors Històrics es mostraran al Mapa en el seu estat bloquejat una vegada els jugadors completin les missions introductòries.

L’accessibilitat ha estat un punt clau en aquesta actualització, amb nombroses millores en la narració de pantalla, incloent-hi suport per al control de navegació en els menús de selecció de herois i selecció de sistema, i actualitzacions de narració per a invitacions de joc i notificacions de sol·licituds d’amistat. També s’ha millorat el treball de fotosensibilitat en diverses àrees.

Jugabilitat i altres

Les millores en el joc inclouen nombroses millores en la configuració predeterminada, amb més opcions perquè els jugadors personalitzin aquests ajustos tant per a comandament com per a teclat i ratolí.

El combat s’ha renovat amb l’afegit d’atacs sigil·losos per a certs enemics que no estan en alerta, un augment de la població d’enemics en el món obert i trobades úniques amb enemics en el món obert a Redfall Commons. L’actualització també millora la visibilitat dels NPC vampirs i humans durant la nit.

Finalment, l’experiència multijugador s’ha millorat amb indicadors i marcadors de jugadors visualment diferenciats per a sessions multijugador, i un color únic per a cada jugador de l’equip.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.