Jocs en català Ordinador

Dome Keeper celebra el primer aniversari amb una gran actualització

Dome Keeper celebra el primer aniversari amb una gran actualització

bippinbits i Raw Fury celebren el primer aniversari del seu joc de supervivència roguelike miner, Dome Keeper, amb una important actualització. El joc, que ha venut més de mig milió de còpies des del seu llançament el 2022, ara ofereix el doble de contingut que tenia inicialment, incloent-hi nous herois i modes de joc.

L’actualització d’aniversari, anomenada de manera adequada “Double Dome”, introdueix dos nous domes al joc, cadascun amb reptes de jugabilitat diferents. El Dome d’Artilleria és una força de foc balística equipada amb dues armes: un morter lent i de gran poder, i una arma antiaèria. D’altra banda, el Dome Tesla permet apuntar en dues dimensions i utilitza Orbes Elèctrics per danyar i atordir els enemics.

Per celebrar l’aniversari, Dome Keeper està actualment destacat en una oferta a Steam fins al 12 d’octubre, amb un descompte del 60% en el joc base, un 30% en la banda sonora i un 10% en els paquets d’equipament. Us recordem que el joc està disponible en català gràcies al Projecte Ce Trencada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.