Nintendo

Tokyo Revengers i Ninjala s’uneixen de nou per a una col·laboració

Els delinqüents adolescents més famosos de Tòquio tornen a l’acció mentre Ninjala, de GungHo Online Entertainment, anuncia la seva segona col·laboració amb la sèrie d’anime de gran èxit, Tokyo Revengers. Des d’avui fins al 15 de novembre, els jugadors podran participar en batalles per guanyar objectes i vestits de temps limitat inspirats en la popular sèrie d’anime.

La col·laboració recupera tots els objectes anteriors de Tokyo Revengers, juntament amb nous objectes exclusius inspirats en l’Arc de la Batalla de Nadal. Ara els jugadors podran vestir-se amb els vestits de Taiju Shiba i Izana Kurokawa de la banda Black Dragon, disponibles a la Botiga Shinobi.

Els bons de connexió diaris també formen part de la col·laboració. Els jugadors que iniciïn sessió a Ninjala durant el període de l’esdeveniment rebran bons diaris que inclouen Tokyo Revengers Collab Ninja-Gums, Assist Codes i Medals. La col·laboració també inclou les batalles “Man to Man Brawl”, on els jugadors poden competir per obtenir objectes exclusius basats en el nombre de victòries consecutives.

Marqueu l’11 de novembre al vostre calendari per a la “Batalla del 12 de novembre: Tokyo Revengers Cup”, un esdeveniment d’un dia on els jugadors podran competir per aconseguir decoracions IPPON i emotes de la col·laboració. L’esdeveniment GOEMON Matsuri també torna avui, oferint fins a 600 Jala gratuïts a tots els jugadors que iniciïn sessió.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.