PlayStation

El thriller The Forest Cathedral arribarà a PlayStation 5 el 31 d’octubre

Whitethorn Games, coneguts pels seus jocs inclusius i accessibles com APICO, Calico, Lake i Wytchwood, han anunciat que The Forest Cathedral, un joc inspirat en el thrillerSilent Spring, serà llançat a PlayStation 5 el 31 d’octubre. El joc està desenvolupat per Brian Wilson i és una reimaginació dramàtica del llibre Silent Spring.

A The Forest Cathedral, els jugadors assumeixen el paper de Rachel, una biòloga investigadora de camp en una illa misteriosa. A mesura que Rachel completa les seves tasques, comença a descobrir els efectes devastadors d’un pesticida. El joc combina exploració en 3D amb plataformes en 2D, permetent als jugadors resoldre puzles utilitzant tecnologia ambiental avançada.

The Forest Cathedral està actualment disponible a Xbox Series X|S i PC a través de Steam. La versió de PlayStation 5 serà llançada el 31 d’octubre de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.