Nintendo Ordinador

L’encantador A Tiny Sticker Tale ara disponible a Switch i PC

Ogre Pixel, l’estudi darrere del joc d’aventures A Tiny Sticker Tale, ha anunciat el seu llançament a Nintendo Switch i Steam (PC, Mac i verificat a Steam Deck). El joc, que ha estat presentat en exhibicions com ara Wholesome Direct, convida els jugadors a embarcar-se en una aventura en miniatura acollidora on les adhesives resolen els enigmes.

En A Tiny Sticker Tale, els jugadors prenen el paper de Flynn, un simpàtic ruc en una missió per descobrir la veritat sobre el seu pare. El viatge porta Flynn a l’illa de Figori, on descobreix que el seu àlbum d’adhesius té la capacitat màgica de canviar el món.

La mecànica del joc implica explorar diversos llocs com ara platges, boscos, coves i pantans, i resoldre enigmes ambientals. Els jugadors poden arrossegar i deixar caure elements de l’entorn de Flynn a l’àlbum per convertir-los en adhesius, que després es poden col·locar estratègicament per obrir camins, eliminar obstacles i ajudar els habitants de l’illa.

No obstant això, l’aventura no està exempta de desafiaments. Un guineu anomenat Rocky, armat amb el seu propi llibre d’adhesius màgics, crea obstacles per blocar el camí de Flynn. Els jugadors han d’estar un pas endavant, eliminant els obstacles que separen Flynn del seu pare, mentre aprenen sobre el poder dels records i descobreixen un propòsit més gran.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.