Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Air Twister, l’últim joc de Yu Suzuki, arribarà a PC i consoles

ININ i Ys Net han revelat una sèrie de característiques per al seu joc de trets sobre raïls, Air Twister, que es llançarà el 10 de novembre. El joc, desenvolupat pel reconegut creador Yu Suzuki, estarà disponible a Switch, PC, Xbox i PlayStation 4 i 5, en format físic per a Switch i PS5.

Air Twister ofereix als jugadors una varietat de modes addicionals, mini jocs i un Mapa d’Aventura, tot desbloquejable mitjançant la recopilació d’estrelles o tiquets a partir d’esdeveniments diaris/setmanals. Els sis modes addicionals inclouen Stardust, Arcade Mode, Fluffy, Boss Rush, Turbo Mode i Tap Breaker, cadascun d’ells oferint reptes i experiències.

A més d’aquests modes, els jugadors també poden explorar el Mapa d’Aventura, que serveix com a sistema de moneda principal del joc. Les estrelles guanyades en destruir formacions enemigues, completar esdeveniments o jugar a Get Stars Fluffy es poden utilitzar per desbloquejar nous objectes en el mapa.

El joc compta amb 12 etapes, més de 20 criatures Vanguard i 10 caps, tot acompanyat d’una banda sonora de Valensia.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content