Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Air Twister, l’últim joc de Yu Suzuki, arribarà a PC i consoles

ININ i Ys Net han revelat una sèrie de característiques per al seu joc de trets sobre raïls, Air Twister, que es llançarà el 10 de novembre. El joc, desenvolupat pel reconegut creador Yu Suzuki, estarà disponible a Switch, PC, Xbox i PlayStation 4 i 5, en format físic per a Switch i PS5.

Air Twister ofereix als jugadors una varietat de modes addicionals, mini jocs i un Mapa d’Aventura, tot desbloquejable mitjançant la recopilació d’estrelles o tiquets a partir d’esdeveniments diaris/setmanals. Els sis modes addicionals inclouen Stardust, Arcade Mode, Fluffy, Boss Rush, Turbo Mode i Tap Breaker, cadascun d’ells oferint reptes i experiències.

A més d’aquests modes, els jugadors també poden explorar el Mapa d’Aventura, que serveix com a sistema de moneda principal del joc. Les estrelles guanyades en destruir formacions enemigues, completar esdeveniments o jugar a Get Stars Fluffy es poden utilitzar per desbloquejar nous objectes en el mapa.

El joc compta amb 12 etapes, més de 20 criatures Vanguard i 10 caps, tot acompanyat d’una banda sonora de Valensia.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.