Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

El Grinch es prepara per robar Nadal a consoles i PC

Outright Games, en col·laboració amb Dr. Seuss Enterprises, ha llançat el seu joc per a tota la família, The Grinch: Christmas Adventures. El joc, basat en la clàssica història de How The Grinch Stole Christmas!, ara està disponible a PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S i Steam.

The Grinch: Christmas Adventures és un joc d’aventures de plataformes en 2D on els jugadors poden assumir els rols del Grinch i el seu fidel gos Max. El joc permet fins a 2 jugadors en mode cooperatiu local i implica una missió per arruïnar Nadal al poble de Who-ville robant tots els seus regals. Els jugadors poden recollir peces de puzle al llarg dels nivells per desbloquejar noves habilitats que els ajudaran en les seves trastades, com un disfressa de Pare Noel per a l’espionatge i una taula de neu per a un viatge més ràpid.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content