Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Transformers: Earthspark – Expedition ara disponible a PC i consoles

Outright Games, en col·laboració amb Hasbro, ha llançat Transformers: Earthspark – Expedition, el primer videojoc basat en la sèrie animada Transformers: Earthspark. El joc, que presenta l’icònic Autobot Bumblebee, ara està disponible a Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch i PC.

El joc ofereix una història original on Bumblebee s’enfronta a una amenaça misteriosa del seu passat. Els jugadors s’embarcaran en una aventura plena d’acció per aturar el malvat Dr. Meridian, conegut com a “Mandroid”. El joc permet als jugadors explorar tres biomes massius i completar missions donades pels nous aliats, els Terrans, una nova generació de bots nascuts a la Terra creats per a la sèrie animada.

El joc també presenta personatges favorits dels fans com Optimus Prime, Grimlock, Skullcruncher, Nova Storm i Skywarp. Els jugadors poden desbloquejar millores, descobrir àrees amagades i completar missions.

Transformers: Earthspark – Expedition inclou diverses característiques d’accessibilitat per facilitar el joc independent per a fans de totes les generacions. Aquestes característiques inclouen opcions de dificultat variable, llegibilitat del text i opcions de configuració dels controls, un sistema de conducció assistida, avisos direccionals i una càmera automàtica.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content