Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Transformers: Earthspark – Expedition ara disponible a PC i consoles

Outright Games, en col·laboració amb Hasbro, ha llançat Transformers: Earthspark – Expedition, el primer videojoc basat en la sèrie animada Transformers: Earthspark. El joc, que presenta l’icònic Autobot Bumblebee, ara està disponible a Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch i PC.

El joc ofereix una història original on Bumblebee s’enfronta a una amenaça misteriosa del seu passat. Els jugadors s’embarcaran en una aventura plena d’acció per aturar el malvat Dr. Meridian, conegut com a “Mandroid”. El joc permet als jugadors explorar tres biomes massius i completar missions donades pels nous aliats, els Terrans, una nova generació de bots nascuts a la Terra creats per a la sèrie animada.

El joc també presenta personatges favorits dels fans com Optimus Prime, Grimlock, Skullcruncher, Nova Storm i Skywarp. Els jugadors poden desbloquejar millores, descobrir àrees amagades i completar missions.

Transformers: Earthspark – Expedition inclou diverses característiques d’accessibilitat per facilitar el joc independent per a fans de totes les generacions. Aquestes característiques inclouen opcions de dificultat variable, llegibilitat del text i opcions de configuració dels controls, un sistema de conducció assistida, avisos direccionals i una càmera automàtica.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.