Nintendo PlayStation

The King of Fighters XIII Global Match arribarà en físic a Nintendo Switch i PlayStation 4

L’aclamat joc de lluita, The King of Fighters XIII, torna en una edició definitiva per a Nintendo Switch i PlayStation 4. Originalment llançat el 2010 en sistemes arcade, aquest títol de SNK s’ha guanyat el cor dels fans arreu del món gràcies al seu impressionant disseny en 2D i la seva complexa mecànica de joc.

Sota el nom de The King of Fighters XIII Global Match (KOF XIII GM), aquesta edició definitiva promet una experiència de joc òptima. Entre les característiques destacades s’inclouen netcode rollback per al joc en línia, lobbies, funcions d’espectador, un repartiment imponent i nombrosos modes de joc.

Amb més de 30 lluitadors jugables, els jugadors podran enfrontar-se a oponents de tot el món en condicions òptimes gràcies al netcode “rollback”. Més d’una dècada després del seu llançament inicial, aquest clàssic dels jocs de lluita torna amb una intensitat sense precedents.

The King of Fighters XIII Global Match ja està disponible per reservar en format físic per a Nintendo Switch i PlayStation 4. La data de llançament està programada per al 30 de novembre de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.