Ordinador

Cities: Skylines II s’estrena a PC

La seqüela del popular joc de construcció de ciutats, Cities: Skylines II, ha estat llançada a PC. Desenvolupat per Paradox Interactive i Colossal Order, el joc ara està disponible a Steam i Windows Store per 49,99 euros. També es pot accedir a través de PC Game Pass. Una Edició Ultimate, amb un preu de 89,99 €, inclou el Passi d’Expansió.

Cities: Skylines II ofereix als jugadors l’oportunitat de crear ciutats més grans i complexes que el seu predecessor, amb un mapa cinc vegades més gran. El joc proporciona un control total sobre la planificació de la ciutat, incloent-hi eines de carreteres flexibles, districtes de la ciutat, expansió del transport públic i infraestructures, i creixement econòmic mitjançant la producció i el comerç.

També presenta una IA de trànsit més intel·ligent i patrons climàtics variables basats en el clima, afegint realisme al joc. El joc anima els jugadors a planificar estratègicament, resoldre problemes i reaccionar als canvis, reptes i oportunitats de la seva ciutat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content