Ordinador

Cities: Skylines II s’estrena a PC

Cities: Skylines II s’estrena a PC

La seqüela del popular joc de construcció de ciutats, Cities: Skylines II, ha estat llançada a PC. Desenvolupat per Paradox Interactive i Colossal Order, el joc ara està disponible a Steam i Windows Store per 49,99 euros. També es pot accedir a través de PC Game Pass. Una Edició Ultimate, amb un preu de 89,99 €, inclou el Passi d’Expansió.

Cities: Skylines II ofereix als jugadors l’oportunitat de crear ciutats més grans i complexes que el seu predecessor, amb un mapa cinc vegades més gran. El joc proporciona un control total sobre la planificació de la ciutat, incloent-hi eines de carreteres flexibles, districtes de la ciutat, expansió del transport públic i infraestructures, i creixement econòmic mitjançant la producció i el comerç.

També presenta una IA de trànsit més intel·ligent i patrons climàtics variables basats en el clima, afegint realisme al joc. El joc anima els jugadors a planificar estratègicament, resoldre problemes i reaccionar als canvis, reptes i oportunitats de la seva ciutat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.