Nintendo PlayStation Xbox

Train Valley 2: Community Edition es marca un Rodalies i retardarà el seu llançament a consoles

BlitWorks Games, l’editora espanyola de jocs indie, ha anunciat un retard en el llançament del seu joc de gestió i simulació, Train Valley 2: Community Edition, a Nintendo Switch, Xbox One i PlayStation 4. La nova data de llançament està prevista per al 22 de novembre de 2023. La decisió de posposar el llançament ve després de rebre comentaris dels jugadors en esdeveniments recents, com ara la Gamescom i l’Indie Dev Day. L’equip té com a objectiu millorar totes les adaptacions i assegurar-se que el joc arriba als jugadors en la millor versió possible per a cada plataforma.

Amb un preu de 24,99 euros, aquesta edició de Train Valley 2 inclou els DLC Passenger’s Flow, Myths & Rails i Editor’s Bulletin, juntament amb una selecció de 158 nivells creats per la comunitat i seleccionats minuciosament pels desenvolupadors.

A Train Valley 2 Community Edition, els jugadors poden impulsar la revolució industrial construint vies de tren, millorant locomotores i assegurant-se que els trens arribin puntuals i sense accidents per satisfer les creixents demandes de les ciutats i indústries del seu petit vall. El joc ofereix una combinació única de gestió, simulació i puzles, amb 18 models de locomotores per desbloquejar i més de 45 tipus de vagons de tren. El joc també destaca per la seva elegància gràfica low-poly i ofereix 50 nivells en el mode Empresa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.