PlayStation Xbox

Trepang2 desencadena avui acció sobrenatural a consoles

Team17 Digital i Trepang Studios han llançat avui el seu joc de trets sobrenatural, Trepang2, a PlayStation 5 i Xbox Series X|S. El joc, que va fer el seu debut inicial a PC, és un successor espiritual dels jocs de trets d’alta velocitat de mitjans dels anys 2000.

Trepang2 ofereix als jugadors un món ple de bales i conspiracions, combinant una jugabilitat d’acció intensa en primera persona a 60 fotogrames per segon amb una banda sonora de heavy metal. La narrativa del joc porta els jugadors en un viatge sobrenatural ple de mort, destrucció i conspiracions corporatives.

El joc presenta una acció exagerada a 60 fotogrames per segon, on els jugadors poden posar a prova les seves habilitats de combat contra milers d’operaris d’elit de forces especials, membres de cultes i enemics d’altres mons. Ofereix una campanya explosiva i modes horda, on els jugadors poden desxifrar una mortal conspiració sobrenatural o enfrontar-se a hordes sense pietat per veure quant de temps poden sobreviure.

Trepang2 també permet als jugadors millorar amb habilitats sobrenaturals que canvien el joc, com distorsió temporal, invisibilitat, velocitat sobrehumana i força d’altres mons. Aquestes habilitats es poden utilitzar per dominar els enemics en el joc. A més, el joc presenta un combat brutal a distància curta, on els jugadors poden esmicolar enemics en combats a distància curta i eviscerar el que queda en enfrontaments ràpids amb armes de foc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content