PlayStation Xbox

Trepang2 desencadena avui acció sobrenatural a consoles

Team17 Digital i Trepang Studios han llançat avui el seu joc de trets sobrenatural, Trepang2, a PlayStation 5 i Xbox Series X|S. El joc, que va fer el seu debut inicial a PC, és un successor espiritual dels jocs de trets d’alta velocitat de mitjans dels anys 2000.

Trepang2 ofereix als jugadors un món ple de bales i conspiracions, combinant una jugabilitat d’acció intensa en primera persona a 60 fotogrames per segon amb una banda sonora de heavy metal. La narrativa del joc porta els jugadors en un viatge sobrenatural ple de mort, destrucció i conspiracions corporatives.

El joc presenta una acció exagerada a 60 fotogrames per segon, on els jugadors poden posar a prova les seves habilitats de combat contra milers d’operaris d’elit de forces especials, membres de cultes i enemics d’altres mons. Ofereix una campanya explosiva i modes horda, on els jugadors poden desxifrar una mortal conspiració sobrenatural o enfrontar-se a hordes sense pietat per veure quant de temps poden sobreviure.

Trepang2 també permet als jugadors millorar amb habilitats sobrenaturals que canvien el joc, com distorsió temporal, invisibilitat, velocitat sobrehumana i força d’altres mons. Aquestes habilitats es poden utilitzar per dominar els enemics en el joc. A més, el joc presenta un combat brutal a distància curta, on els jugadors poden esmicolar enemics en combats a distància curta i eviscerar el que queda en enfrontaments ràpids amb armes de foc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.