Sector

Un grup d’activistes assalta les finals d’un torneig de Tekken

Un grup d’activistes assalta les finals d’un torneig de Tekken

Tres membres de Just Stop Oil, un grup activista en contra dels combustibles fòssils, van causar una escena durant l’exposició de videojocs EGX 2023. Vestits com a personatges de Ghostbusters, van tacar amb pintura la pantalla gegant de la final del torneig de Tekken 7. Després d’aquesta “performance”, el grup d’activistes van ser detinguts per la policia de Londres.

El grup exigeix al Govern del Regne Unit que aturi tots els projectes de petroli i gas i convida els jugadors a unir-se a la seva marxa a Londres aquest novembre. Tanmateix, la reacció a les xarxes ha estat extremadament negativa, ja sigui per les persones que s’hi trobaven competint, com la mateixa execució d’aquesta acció.

Segons explica Just Stop Oil, l’EGX 2023 està patrocinat per Barclays Bank, que ha estat criticat com el principal financer de la crisi climàtica a Europa. I vosaltres, que n’opineu?

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.