Sector

Un grup d’activistes assalta les finals d’un torneig de Tekken

Tres membres de Just Stop Oil, un grup activista en contra dels combustibles fòssils, van causar una escena durant l’exposició de videojocs EGX 2023. Vestits com a personatges de Ghostbusters, van tacar amb pintura la pantalla gegant de la final del torneig de Tekken 7. Després d’aquesta “performance”, el grup d’activistes van ser detinguts per la policia de Londres.

El grup exigeix al Govern del Regne Unit que aturi tots els projectes de petroli i gas i convida els jugadors a unir-se a la seva marxa a Londres aquest novembre. Tanmateix, la reacció a les xarxes ha estat extremadament negativa, ja sigui per les persones que s’hi trobaven competint, com la mateixa execució d’aquesta acció.

Segons explica Just Stop Oil, l’EGX 2023 està patrocinat per Barclays Bank, que ha estat criticat com el principal financer de la crisi climàtica a Europa. I vosaltres, que n’opineu?

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content