Mòbil

Warcraft Rumble: un nou joc de estratègia mòbil que s’estrenarà el 3 de novembre

Blizzard Entertainment està a punt de llançar el seu nou joc d’estratègia d’acció mòbil, Warcraft Rumble, el 3 de novembre de 2023. El joc, que estarà disponible per a dispositius Android i iOS, es presentarà en directe a la BlizzCon. Warcraft Rumble ofereix als jugadors l’oportunitat de comandar exèrcits de miniatures de personatges llegendaris de Warcraft en batalles estratègiques i frenètiques.

Warcraft Rumble és el primer joc de Warcraft creat específicament per a dispositius mòbils. Els jugadors poden construir i comandar exèrcits miniatura formats per herois, vilans i criatures de l’univers de Warcraft. El joc ofereix una varietat de modes de joc, tant en solitari com contra altres jugadors, i cada missió de la campanya per a un sol jugador presenta un trencaclosques estratègic únic per resoldre.

Els jugadors que completin el tutorial en les dues primeres setmanes des del llançament del joc rebran un conjunt de quatre objectes temàtics de mecha per personalitzar l’aparença dels seus perfils i exèrcits dins del joc. La preinscripció ja està oberta.

Com a sorpresa final, els jugadors de World of Warcraft podran trobar màquines recreatives de Warcraft Rumble a les tavernes de les quatre zones principals de Dragonflight, així com a Valdrakken, Orgrimmar i Stormwind. Recollint monedes i adhesius Rumble amagats, els jugadors podran desbloquejar i personalitzar un total de set Mini col·leccionables de Warcraft Rumble.

Es compartiran més detalls sobre Warcraft Rumble el dia del seu llançament mundial en directe a la BlizzCon. Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.