Ordinador

Battle Shapers entra en accés anticipat a Steam

L’estudi de jocs establert a Montreal, Metric Empire, ha llançat el seu títol debut, Battle Shapers, en accés anticipat. Aquest joc roguelite de trets en primera persona ofereix als jugadors una jugabilitat fluida.

Battle Shapers és un projecte en què l’equip de Metric Empire està profundament apassionat. La fase d’accés anticipat permet als jugadors experimentar una part del que el joc final oferirà, proporcionant una vista prèvia del contingut que està per venir. L’equip té una planificació per al resta de l’any i té previst refinar l’experiència roguelite de FPS basant-se en els comentaris de la comunitat.

El joc presenta un combat contra màquines enemigues, amb cada baixa millorant les teves habilitats de combat. Els jugadors poden desbloquejar noves armes, habilitats i talents per augmentar la seva supervivència i potencial de combat. També poden adquirir poders dels Overlords derrotats, que no només canvien les seves habilitats sinó també la seva aparença i jugabilitat.

Battle Shapers està dissenyat amb la rejugabilitat en ment, oferint als jugadors diferents maneres d’abordar les diverses torres i les seves amenaces dinàmiques. Si són derrotats, els jugadors poden millorar els seus talents i preparar-se per a la següent partida amb diferents eleccions. Es preveu que el joc es llanci completament el 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.