Núvol Ordinador PlayStation Xbox

Lies of P assolix 1 milió de vendes en menys d’un mes

Lies of P assolix 1 milió de vendes en menys d’un mes

NEOWIZ ha anunciat que el seu llançament del 2023, Lies of P, ha assolit una fita important, venent 1 milió d’unitats a nivell mundial en menys d’un mes des del seu llançament. El joc es va llançar a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S i PC a través de Steam i Mac a través de la Mac App Store per a models amb Apple silicon.

Lies of P ha rebut una bona acollida tant per part de la crítica com dels fans, amb una puntuació mitjana de 80 a PlayStation 5, 83 a PC i 84 a Xbox Series X|S a Metacritic, així com un 89% de puntuacions positives a Steam. La presa única del joc sobre el conte de Pinotxo i les seves innovacions subtils a la fórmula de Souls-like han estat especialment elogiades.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.