Nintendo

ASTLIBRA Revision s’estrenarà aviat a Nintendo Switch

Whisper Games i KEIZO han anunciat el proper llançament del seu aclamat RPG, ASTLIBRA Revision, per a la Nintendo Switch el 16 de novembre. Després del seu debut a PC, la comunitat ha demanat amb insistència el joc per a la plataforma Switch, que també serà compatible amb Steam Deck.

ASTLIBRA Revision convida els jugadors a una aparentment clàssica història d’un poble heroi assetjat pels dimonis, però a mesura que es desplega la trama, revela una narrativa més profunda i captivadora. El joc promet una experiència rica amb més de seixanta hores de jugabilitat plena d’acció, on els jugadors emprendran una recerca a través de paisatges bellament dissenyats per Shigatake, de la fama de Vanillaware, per trobar l’amic d’infància del protagonista.

El joc desafia els jugadors amb elements de viatge en el temps i enfrontaments contra caps amb semblança de déus. Els jugadors hauran de dominar una varietat de habilitats màgiques i de combat a curta distància, utilitzant un extens arsenal d’armes i equipament. El viatge es divideix en capítols, amb el protagonista i el seu company parlant, Karon, enfrontant-se al seu destí en un format d’acció de desplaçament lateral.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content