Nintendo

ASTLIBRA Revision s’estrenarà aviat a Nintendo Switch

Whisper Games i KEIZO han anunciat el proper llançament del seu aclamat RPG, ASTLIBRA Revision, per a la Nintendo Switch el 16 de novembre. Després del seu debut a PC, la comunitat ha demanat amb insistència el joc per a la plataforma Switch, que també serà compatible amb Steam Deck.

ASTLIBRA Revision convida els jugadors a una aparentment clàssica història d’un poble heroi assetjat pels dimonis, però a mesura que es desplega la trama, revela una narrativa més profunda i captivadora. El joc promet una experiència rica amb més de seixanta hores de jugabilitat plena d’acció, on els jugadors emprendran una recerca a través de paisatges bellament dissenyats per Shigatake, de la fama de Vanillaware, per trobar l’amic d’infància del protagonista.

El joc desafia els jugadors amb elements de viatge en el temps i enfrontaments contra caps amb semblança de déus. Els jugadors hauran de dominar una varietat de habilitats màgiques i de combat a curta distància, utilitzant un extens arsenal d’armes i equipament. El viatge es divideix en capítols, amb el protagonista i el seu company parlant, Karon, enfrontant-se al seu destí en un format d’acció de desplaçament lateral.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.