Núvol

Amazon Luna arriba a Catalunya

Amazon Luna, el servei de jocs en núvol d’Amazon, ha arribat al nostre territori, oferint una nova manera de jugar sense la necessitat de consola o ordinador potent. Aquesta plataforma permet als usuaris jugar a una àmplia selecció de jocs directament des del núvol, utilitzant diversos dispositius com Fire TV, PC, Mac, i dispositius Android i iOS.

El servei funciona mitjançant una subscripció mensual que dona accés a un catàleg de jocs. A més, els membres d’Amazon Prime poden gaudir d’una selecció rotativa de jocs sense cost addicional com a part de la seva subscripció.

Un dels elements més destacats d’Amazon Luna és el seu comandament dedicat, dissenyat per a reduir la latència en els jocs i oferir una experiència de joc més fluida. Aquest comandament es connecta directament als servidors d’Amazon mitjançant Wi-Fi, eliminant intermediaris i optimitzant la resposta dels controls. Per celebrar l’arribada d’Amazon Luna, el comandament està disponible per un preu especial de llançament de 39,99 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Avatar

    Koutto cat

    15/11/2023

    L’haurem de provar no?

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

Nintendo Núvol

Una versió Cloud de Aliens: Fireteam Elite arribarà aviat a Nintendo Switch

Ubitus ha anunciat via Twitter que els fans de la saga Alien podran gaudir de Fireteam Elite a Nintendo Switch
Núvol Ordinador

Nomad Survival i Revita, gratis a GX.games

GX.games, la plataforma de videojocs per al navegador Opera GX, ofereix dos jocs roguelite gratuïts en la seva llista mensual
Skip to content