Ressenyes

Impressions – Air Twister

La nova proposta de Yu Suzuki

Yu Suzuki, conegut pel seu treball en clàssics com Out Run i Virtua Fighter, ha estat una força creativa a la indústria dels videojocs. El seu treball a la sèrie Shenmue és particularment celebrat per la seva ambiciosa amplitud i la construcció immersiva del món. Ara, amb el llançament de Air Twister, Suzuki torna al primer pla dels videojocs, portant la seva visió al gènere de trets sobre raïls.

Yu Suzuki viciant fort a Air Twister

Air Twister és un viatge nostàlgic que rendeix homenatge a l’era arcade mentre intenta fer-se lloc en el panorama modern. Desenvolupat per Ys Net, un estudi fundat pel mateix Suzuki, el joc busca capturar l’essència que va definir els jocs arcade del passat, alhora que inclou mecàniques i gràfics contemporanis.

Modern i retro a la vegada

La jugabilitat principal d’Air Twister és senzilla però entretinguda alhora. Els jugadors controlen la Princesa Arch a través d’una sèrie d’escenaris artísticament dissenyats, cadascun presentant un conjunt de reptes i enemics. El joc utilitza un sistema de tir automàtic, recordant a Space Harrier, però amb elements moderns.

Hi ha un sistema que serveix per a marcar el progrés, on les estrelles recollides durant el joc es poden gastar per desbloquejar noves armes, cosmètics i moviments especials, afegint profunditat a la jugabilitat. El joc també ofereix una varietat de modes, incloent-hi Turbo-mode i Boss Rush, que proporcionen reptes addicionals. No obstant això, la falta de classificacions en línia és una oportunitat perduda per a la jugabilitat competitiva.

Una presentació única

Air Twister presumeix d’un estil visual distintiu que combina elements de fantasia amb paisatges extravagants. Els escenaris presenten una àmplia gamma de fons, des de ciutats flotants fins a paisatges replets de bolets, que, tot i mancar d’un estil marcat, ofereixen una experiència visual atractiva. Els dissenys dels enemics són creatius, tot i que poden resultar una mica poc inspirats.

Un dels aspectes més destacables d’Air Twister és la seva banda sonora, composta per l’artista neerlandès Valensia. La barreja de rock i òpera és poc convencional, amb temes vocals que poden semblar inicialment fora de lloc, però que contribueixen a la identitat única del joc. La banda sonora és tant estranya com memorable, tot i que potser no serà del gust de tothom.

Conclusió

Air Twister és un competent successor espiritual de Space Harrier. És un joc que probablement agradarà als fans del gènere i als que busquen una dosi de nostàlgia. No obstant això, el seu atractiu pot ser limitat per a aquells que busquen mecàniques de jugabilitat profundes o una narrativa més treballada. Air Twister destaca per la seva presentació, però potser no deixarà una impressió duradora.

Air Twister

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

3.6

Versió analitzada: Nintendo Switch

Còpia del joc proporcionada per ININ Games

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per