Ordinador PlayStation Xbox

Coral Island 1.0 arriba a PC, Xbox i PlayStation

Coral Island 1.0 arriba a PC, Xbox i PlayStation

Humble Games, en col·laboració amb Stairway Games, ha llançat oficialment el seu joc de simulació agrícola, Coral Island, a PC, Xbox Series X|S i PlayStation 5. El joc, que ha estat àmpliament esperat pels fans del gènere, ofereix als jugadors l’oportunitat de deixar enrere la vida a la ciutat i submergir-se en l’encant rural de la vida a l’illa.

Coral Island permet als jugadors crear i gestionar la seva granja de somni, cuidar animals i interactuar amb el medi natural del seu entorn. El joc posa èmfasi en la conservació dels oceans, oferint als jugadors l’oportunitat d’ajudar a revitalitzar el poble i els seus esculls de corall. L’aspecte comunitari també és un punt fort, amb més de 70 personatges amb els quals interactuar a l’illa.

Les característiques clau del joc inclouen la construcció i personalització de la teva granja, una història dinàmica que canvia amb les estacions, una àmplia gamma d’opcions de personalització, un repartiment divers de personatges, aventures romàntiques, projectes comunitaris i diverses activitats com la pesca, el submarinisme i la mineria.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.