Ordinador PlayStation Xbox

Coral Island 1.0 arriba a PC, Xbox i PlayStation

Humble Games, en col·laboració amb Stairway Games, ha llançat oficialment el seu joc de simulació agrícola, Coral Island, a PC, Xbox Series X|S i PlayStation 5. El joc, que ha estat àmpliament esperat pels fans del gènere, ofereix als jugadors l’oportunitat de deixar enrere la vida a la ciutat i submergir-se en l’encant rural de la vida a l’illa.

Coral Island permet als jugadors crear i gestionar la seva granja de somni, cuidar animals i interactuar amb el medi natural del seu entorn. El joc posa èmfasi en la conservació dels oceans, oferint als jugadors l’oportunitat d’ajudar a revitalitzar el poble i els seus esculls de corall. L’aspecte comunitari també és un punt fort, amb més de 70 personatges amb els quals interactuar a l’illa.

Les característiques clau del joc inclouen la construcció i personalització de la teva granja, una història dinàmica que canvia amb les estacions, una àmplia gamma d’opcions de personalització, un repartiment divers de personatges, aventures romàntiques, projectes comunitaris i diverses activitats com la pesca, el submarinisme i la mineria.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content