Mòbil

Crunchyroll presenta el Game Vault per als membres Mega i Ultimate Fan

Crunchyroll presenta el Game Vault per als membres Mega i Ultimate Fan

Crunchyroll ha anunciat el llançament del Game Vault, una nova funcionalitat per als seus membres Mega Fan i Ultimate Fan. El Game Vault ofereix accés il·limitat a una biblioteca de jocs de mòbil, especialment seleccionats per als fans d’anime. El servei és lliure d’anuncis i no inclou compres dins de l’aplicació.

A partir d’avui, els membres Mega Fan i Ultimate Fan poden descarregar cinc títols del Game Vault de Crunchyroll a Android. Aquests títols inclouen Behind the Frame: The Finest Scenery, Captain Velvet Meteor: The Jump+ Dimensions, inbento, River City Girls i Wolfstride. S’espera que la versió per a iOS del Game Vault es llanci aviat.

El Game Vault de Crunchyroll forma part de l’estratègia de Crunchyroll per afegir més valor a les seves subscripcions connectant els fans amb contingut impregnat d’anime. L’empresa també té ganes de treballar amb desenvolupadors internacionals per portar els seus títols a mòbils per primera vegada o introduir jocs mòbils existents a la comunitat de Crunchyroll.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.