Xbox

Stray en format físic per a Xbox ja disponible

L’aclamada aventura independent, Stray, ja està disponible en format físic per a Xbox. Desenvolupat per BlueTwelve Studio i publicat per Annapurna Interactive i iam8bit, el joc ens convida a explorar una ciutat cibernètica oblidada en el temps, resolent misteris antics per trobar una sortida.

Stray, que va guanyar els premis al Millor Joc Independent i al Millor Joc Independent Debutant en The Game Awards 2022, es va llançar digitalment a Xbox One i Xbox Series X|S l’estiu passat. Ara, gràcies a la col·laboració amb Skybound Games, els jugadors poden adquirir la seva pròpia còpia física del joc.

L’edició física de Stray inclou sis cartes col·leccionables a tot color, permetent als jugadors portar-se un trosset de la ciutat cibernètica a casa. El carismàtic protagonista, un gat taronja, està llest per guiar els jugadors a través dels reptes i misteris d’aquesta ciutat oblidada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.