Xbox

Stray en format físic per a Xbox ja disponible

L’aclamada aventura independent, Stray, ja està disponible en format físic per a Xbox. Desenvolupat per BlueTwelve Studio i publicat per Annapurna Interactive i iam8bit, el joc ens convida a explorar una ciutat cibernètica oblidada en el temps, resolent misteris antics per trobar una sortida.

Stray, que va guanyar els premis al Millor Joc Independent i al Millor Joc Independent Debutant en The Game Awards 2022, es va llançar digitalment a Xbox One i Xbox Series X|S l’estiu passat. Ara, gràcies a la col·laboració amb Skybound Games, els jugadors poden adquirir la seva pròpia còpia física del joc.

L’edició física de Stray inclou sis cartes col·leccionables a tot color, permetent als jugadors portar-se un trosset de la ciutat cibernètica a casa. El carismàtic protagonista, un gat taronja, està llest per guiar els jugadors a través dels reptes i misteris d’aquesta ciutat oblidada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content