Nintendo Sector

Shigeru Miyamoto confirma la pel·lícula de The Legend of Zelda

Nintendo ha anunciat un nou projecte cinematogràfic en col·laboració amb Sony Pictures Entertainment i Avi Arad: una pel·lícula de The Legend of Zelda. La pel·lícula serà dirigida per Wes Ball (The Maze Runner), amb Nintendo finançant més del 50% dels costos de producció. Sony Pictures Entertainment s’encarregarà de la distribució global i el cofinançament.

Nintendo té com a objectiu portar The Legend of Zelda a un públic més ampli a través d’aquest projecte. L’empresa estarà profundament involucrada en la producció de la pel·lícula per assegurar-se que el toc únic de Nintendo estigui present. Així ho ha comentat el creador de la franquícia, Shigeru Miyamoto. També ha esmentat que el film serà de imatge real, a diferència de la pel·lícula de Super Mario.

Avi Arad, conegut pel seu treball a Marvel Entertainment i Marvel Studios, estarà involucrat en el projecte. Arad ha participat en nombrosos films de Marvel com ara Spider-Man, Iron Man, Venom i la pel·lícula d’animació guanyadora de l’Oscar, Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content