Sector

Dr. Eggman s’afeita el bigoti per Movember

SEGA ha compartit que el famós vilà de Sonic The Hedgehog, Dr. Eggman, dirà adeu al seu característic bigoti en una col·laboració especial per Movember. Aquesta serà la primera vegada en més de tres dècades que el Dr. Eggman apareixerà sense el seu bigoti, en un esforç per conscienciar sobre la salut masculina.

Un estudi encarregat per SEGA ha revelat que el 34% dels homes joves han participat en Movember, i el 18% va decidir deixar-se bigoti per primera vegada per semblar-se al seu personatge favorit. El bigoti del Dr. Eggman va ser triat pel 12% dels enquestats, superant figures populars com Hulk Hogan i Prince.

L’estudi també va trobar que el 39% dels joves creuen que els bigotis estan de moda, i el 35% dels homes joves actualment en llueixen un. A més, el 23% creu que un bigoti fa un home més atractiu, i el 20% diu que és més probable que surti amb un home amb bigoti.

Daniel Lazarides, vicepresident de màrqueting central de SEGA per a territosi europeus, va expressar el seu entusiasme per la col·laboració i l’oportunitat de donar suport a la salut masculina a través d’un dels personatges més icònics de la cultura popular. Anne-Cecile Berthier, directora nacional de Movember per al Regne Unit i la UE, també va expressar la seva gratitud per la col·laboració i l’oportunitat de conscienciar sobre la salut masculina a través d’una de les franquícies de videojocs més famoses del món.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content