Mòbil Ordinador

Resident Evil 4 arribarà als dispositius Apple el 20 de desembre

Capcom ha confirmat que Resident Evil 4 es llançarà als dispositius iPhone 15 Pro, iPad i Mac el 20 de desembre de 2023. Els jugadors podran experimentar aquest joc en els seus dispositius Apple.

El joc també estarà disponible en dispositius iPad i Mac amb el xip M1 o posterior. El contingut descarregable Separate Ways, que presenta a Ada Wong en una missió secreta amb noves mecàniques de joc, es llançarà juntament amb el joc principal.

Resident Evil 4 ja està disponible per a la reserva anticipada a l’App Store. Els jugadors poden provar una part del joc de forma gratuïta abans d’accedir al joc complet amb una única compra. El joc inclou suport per a compra universal i progressió creuada entre iPhone, iPad i Mac.

El joc és compatible amb una varietat de comandaments, teclat i ratolí per a Mac, i controls tàctils personalitzables per a iPhone i iPad. Gràcies al motor RE ENGINE de Capcom i al processador Apple silicon, Resident Evil 4 ofereix un rendiment impressionant i una jugabilitat àgil en dispositius Apple.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.