Mòbil Ordinador

Resident Evil 4 arribarà als dispositius Apple el 20 de desembre

Capcom ha confirmat que Resident Evil 4 es llançarà als dispositius iPhone 15 Pro, iPad i Mac el 20 de desembre de 2023. Els jugadors podran experimentar aquest joc en els seus dispositius Apple.

El joc també estarà disponible en dispositius iPad i Mac amb el xip M1 o posterior. El contingut descarregable Separate Ways, que presenta a Ada Wong en una missió secreta amb noves mecàniques de joc, es llançarà juntament amb el joc principal.

Resident Evil 4 ja està disponible per a la reserva anticipada a l’App Store. Els jugadors poden provar una part del joc de forma gratuïta abans d’accedir al joc complet amb una única compra. El joc inclou suport per a compra universal i progressió creuada entre iPhone, iPad i Mac.

El joc és compatible amb una varietat de comandaments, teclat i ratolí per a Mac, i controls tàctils personalitzables per a iPhone i iPad. Gràcies al motor RE ENGINE de Capcom i al processador Apple silicon, Resident Evil 4 ofereix un rendiment impressionant i una jugabilitat àgil en dispositius Apple.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Mòbil

Niffelheim, ara disponible a Google Play Pass

Niffelheim, el joc de rol de supervivència desenvolupat per Ellada Games, ja està disponible a Google Play Pass. Els jugadors
Skip to content