Ordinador PlayStation Xbox

Lords of the Fallen comparteix els seus plans de futur

HEXWORKS ha revelat un pla de futur per al que resta de l’any del seu joc d’acció i rol de fantasia fosca, Lords of the Fallen. Després de l’èxit de l’esdeveniment temàtic de Halloween, l’estudi té previst llançar dos esdeveniments més abans de finalitzar l’any, oferint contingut fresc als jugadors de Mournstead.

El pla de futur també promet actualitzacions setmanals constants amb l’objectiu de millorar l’estabilitat, el rendiment i l’equilibri del joc, incloent-hi millores en l’experiència de joc en línia amb el sistema de joc creuat.

Abans de finalitzar l’any, els jugadors podran gaudir de diverses línies argumentals noves, conjunts d’armadures únics i armes, algunes de les quals han estat cocreades amb la comunitat durant transmissió en directe col·laboratives. El joc també introduirà 12 encanteris nous, nous atacs finals i una sèrie de funcionalitats sol·licitades per la comunitat. Una de les funcionalitats més esperades és el sistema de modificació New Game Plus (NG+), una novetat en el gènere.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.