Ordinador PlayStation Xbox

Dragon’s Dogma 2 marca el 22 de març de 2024 al calendari

La tan esperada seqüela, Dragon’s Dogma 2, està confirmada per llançar-se el 22 de març de 2024. El joc estarà disponible a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC a través de Steam. Les reserves del joc han començat avui.

El director del joc, Hideaki Itsuno, i el productor, Yoshiaki Hirabayashi, han presentat un nou tràiler i jugabilitat per a aquest RPG d’acció narratiu. El joc introdueix la nova classe Trickster, nous enemics i aprofundeix en les opcions de la història i jugabilitat que els jugadors faran en aquest món de fantasia immersiu.

L’ambient de la seqüela reflecteix les verdes i ondulants valls del Dragon’s Dogma original i la seva expansió Dark Arisen. No obstant això, aquesta nova aventura té lloc en un món paral·lel que conté dues nacions amb enfocaments diferents davant l’amenaça del Drac.

Dragon’s Dogma 2 és el successor del Dragon’s Dogma original llançat el 2012. El joc presumeix d’un món de fantasia ricament detallat i profundament exploratori creat amb física immersiva i situacions de jugabilitat dels personatges. El món de Dragon’s Dogma 2 gira entorn de l’elecció, amb el teu grup de Pawns i els enemics reaccionant dinàmicament a les teves accions en el camp de batalla.