Ordinador PlayStation Xbox

Dragon’s Dogma 2 marca el 22 de març de 2024 al calendari

La tan esperada seqüela, Dragon’s Dogma 2, està confirmada per llançar-se el 22 de març de 2024. El joc estarà disponible a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC a través de Steam. Les reserves del joc han començat avui.

El director del joc, Hideaki Itsuno, i el productor, Yoshiaki Hirabayashi, han presentat un nou tràiler i jugabilitat per a aquest RPG d’acció narratiu. El joc introdueix la nova classe Trickster, nous enemics i aprofundeix en les opcions de la història i jugabilitat que els jugadors faran en aquest món de fantasia immersiu.

L’ambient de la seqüela reflecteix les verdes i ondulants valls del Dragon’s Dogma original i la seva expansió Dark Arisen. No obstant això, aquesta nova aventura té lloc en un món paral·lel que conté dues nacions amb enfocaments diferents davant l’amenaça del Drac.

Dragon’s Dogma 2 és el successor del Dragon’s Dogma original llançat el 2012. El joc presumeix d’un món de fantasia ricament detallat i profundament exploratori creat amb física immersiva i situacions de jugabilitat dels personatges. El món de Dragon’s Dogma 2 gira entorn de l’elecció, amb el teu grup de Pawns i els enemics reaccionant dinàmicament a les teves accions en el camp de batalla.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content