Sector

SX3 emetrà l’anime de Steins;Gate en català

Per celebrar el proper Saló del Manga de Barcelona, l’SX3 ha anunciat que emetrà les dues temporades de l’elogiada sèrie d’anime Steins;Gate. Aquesta notícia ha generat una gran expectació entre els aficionats, ja que Steins;Gate és una de les sèries més populars i ben valorades del gènere.

Steins;Gate es basa en la novel·la visual del mateix nom, llançada per 5pb. i Nitroplus el 2009. La sèrie de televisió, que consta de 24 episodis, es va emetre originalment del 6 d’abril al 14 de setembre de 2011. La trama gira al voltant d’Okabe, un científic girat de volta que descobreix que pot alterar viatjar en el temps enviant missatges a través d’un microones modificat.

La sèrie és coneguda per la seva trama complexa i intrigant, que combina elements de ciència ficció, drama i comèdia. A més, ha rebut elogis per la seva representació detallada i precisa de la ciència real i la teoria del viatge en el temps.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.