Sector

SX3 emetrà l’anime de Steins;Gate en català

Per celebrar el proper Saló del Manga de Barcelona, l’SX3 ha anunciat que emetrà les dues temporades de l’elogiada sèrie d’anime Steins;Gate. Aquesta notícia ha generat una gran expectació entre els aficionats, ja que Steins;Gate és una de les sèries més populars i ben valorades del gènere.

Steins;Gate es basa en la novel·la visual del mateix nom, llançada per 5pb. i Nitroplus el 2009. La sèrie de televisió, que consta de 24 episodis, es va emetre originalment del 6 d’abril al 14 de setembre de 2011. La trama gira al voltant d’Okabe, un científic girat de volta que descobreix que pot alterar viatjar en el temps enviant missatges a través d’un microones modificat.

La sèrie és coneguda per la seva trama complexa i intrigant, que combina elements de ciència ficció, drama i comèdia. A més, ha rebut elogis per la seva representació detallada i precisa de la ciència real i la teoria del viatge en el temps.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content