Ordinador PlayStation Xbox

Exoprimal i Monster Hunter anuncien una col·laboració per a gener de 2024

Exoprimal i Monster Hunter anuncien una col·laboració per a gener de 2024

Capcom ha revelat un nou tràiler d’Exoprimal, anunciant una col·laboració amb la sèrie Monster Hunter. Aquesta col·laboració es llançarà amb la Temporada 3 d’Exoprimal el 18 de gener de 2024, i inclourà una nova missió que enfrontarà els jugadors contra el cap final Rathalos, a més d’una col·lecció de skins d’exoarmadures Monster Hunter.

La col·laboració també inclourà una missió en què Leviathan convoca un Rathalos i enjambres de Velociprey per a una prova de combat sense igual. Els Exofighters hauran de unir forces en l’Abisme Espaciotemporal i caçar en equip per a sobreviure contra l’icònic “Rei dels Cels” que escup foc en una batalla cap de cooperativa per a 10 jugadors.

A més, els jugadors podran adquirir una varietat de conjunts d’elements cosmètics especials de Monster Hunter, incloent-hi dissenys d’armadura de Rathalos, Kirin, Nergigante i monstre Rajang.

La Temporada 3 d’Exoprimal també incorporarà un encontre amb un cap addicional, el Neo Triceratops, quatre noves Exoarmadures variants Beta, el mapa de la jungla, i més. També s’ha avançat contingut per a la Temporada 4, que inclourà un mode de desafiament cooperatiu per a 10 jugadors anomenat “Rebel·lió en el bucle temporal” i un mode addicional, “partida personalitzada”.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.