Ordinador PlayStation Xbox

Exoprimal i Monster Hunter anuncien una col·laboració per a gener de 2024

Capcom ha revelat un nou tràiler d’Exoprimal, anunciant una col·laboració amb la sèrie Monster Hunter. Aquesta col·laboració es llançarà amb la Temporada 3 d’Exoprimal el 18 de gener de 2024, i inclourà una nova missió que enfrontarà els jugadors contra el cap final Rathalos, a més d’una col·lecció de skins d’exoarmadures Monster Hunter.

La col·laboració també inclourà una missió en què Leviathan convoca un Rathalos i enjambres de Velociprey per a una prova de combat sense igual. Els Exofighters hauran de unir forces en l’Abisme Espaciotemporal i caçar en equip per a sobreviure contra l’icònic “Rei dels Cels” que escup foc en una batalla cap de cooperativa per a 10 jugadors.

A més, els jugadors podran adquirir una varietat de conjunts d’elements cosmètics especials de Monster Hunter, incloent-hi dissenys d’armadura de Rathalos, Kirin, Nergigante i monstre Rajang.

La Temporada 3 d’Exoprimal també incorporarà un encontre amb un cap addicional, el Neo Triceratops, quatre noves Exoarmadures variants Beta, el mapa de la jungla, i més. També s’ha avançat contingut per a la Temporada 4, que inclourà un mode de desafiament cooperatiu per a 10 jugadors anomenat “Rebel·lió en el bucle temporal” i un mode addicional, “partida personalitzada”.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content