Mòbil Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Football Manager 2024 ara disponible en totes les plataformes

Football Manager 2024, l’última edició del popular joc de simulació de gestió de futbol, ara està disponible en totes les plataformes. El joc ha estat llançat avui, 6 de novembre de 2023, per Sports Interactive.

El joc es pot descarregar i jugar a PC i Mac des de Steam, Epic Games, Xbox Game Pass i la Microsoft Store. Els jugadors que han gaudit de la versió d’Accés Anticipat a Steam o Epic simplement han de sortir i reiniciar per actualitzar a la versió completa. Qualsevol progrés realitzat durant l’Accés Anticipat es transferirà automàticament.

El joc també torna a Apple Arcade amb Football Manager 2024 Touch, dissenyat per jugar a l’iPhone, l’iPad, el Mac o l’Apple TV. També està disponible la versió de Nintendo Switch de FM24 Touch. Football Manager 2024 Mobile, exclusivament disponible per als membres de Netflix, completa la llista d’aquesta temporada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Koutto cat

    06/11/2023

    Porto uns dies jugant al FM24 al gamepass i he de dir que tot i tenir només novetats subtils el joc enganxa inclús més que els anteriors

Els comentaris estan tancats.