Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Legend of Tianding: un viatge a través del Taiwan feudal

Neon Doctrine, coneguda per publicar títols independents com Yuppie Psycho, The Library of Babel, Lamentum i la sèrie SIMULACRA, juntament amb la desenvolupadora Creative Games Computer Graphics Corporation, han llançat The Legend of Tianding. Aquest beat’em up, carregat d’acció i amb elements de metroidvania, ens porta a explorar el Taiwan feudal, un escenari sovint oblidat.

El joc, que ja està disponible en espanyol per a PC (amb un 50% de descompte a Steam fins al 2 de novembre), PlayStation, Xbox i Nintendo Switch, ens posa a la pell de Liao Tianding, el llegendari heroi popular i justicier de Taiwan, una versió oriental de Robin Hood. Amb una estètica que recorda al manga tradicional xinès, el joc ens submergeix a la zona de Dadaocheng de la ciutat de Taipei a principis de segle.

Com a Tianding, els jugadors lluitaran per la justícia als carrers de Taipei a principis del segle XX, robant als rics per alimentar els pobres i evitant ser capturats per les autoritats colonials japoneses. El joc ofereix combats plens d’estil, amb la possibilitat de robar les armes dels enemics i fer servir cops de kung fu per acabar amb ells.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.