Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Legend of Tianding: un viatge a través del Taiwan feudal

Neon Doctrine, coneguda per publicar títols independents com Yuppie Psycho, The Library of Babel, Lamentum i la sèrie SIMULACRA, juntament amb la desenvolupadora Creative Games Computer Graphics Corporation, han llançat The Legend of Tianding. Aquest beat’em up, carregat d’acció i amb elements de metroidvania, ens porta a explorar el Taiwan feudal, un escenari sovint oblidat.

El joc, que ja està disponible en espanyol per a PC (amb un 50% de descompte a Steam fins al 2 de novembre), PlayStation, Xbox i Nintendo Switch, ens posa a la pell de Liao Tianding, el llegendari heroi popular i justicier de Taiwan, una versió oriental de Robin Hood. Amb una estètica que recorda al manga tradicional xinès, el joc ens submergeix a la zona de Dadaocheng de la ciutat de Taipei a principis de segle.

Com a Tianding, els jugadors lluitaran per la justícia als carrers de Taipei a principis del segle XX, robant als rics per alimentar els pobres i evitant ser capturats per les autoritats colonials japoneses. El joc ofereix combats plens d’estil, amb la possibilitat de robar les armes dels enemics i fer servir cops de kung fu per acabar amb ells.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content