PlayStation Xbox

Flashback 2 ja disponible a PlayStation 5 i Xbox

Flashback 2 ja disponible a PlayStation 5 i Xbox

Microids, Paul Cuisset i els estudis Microids Lyon i Microids Paris han llançat avui Flashback 2, l’esperada seqüela de l’icònic joc d’aventures. El títol ja està disponible en format físic per a la PlayStation 5 i Xbox Series X, mentre que les reserves per a les edicions físiques de la PlayStation 4 i la Nintendo Switch continuen obertes, amb llançament previst per al 2024.

En Flashback 2, els jugadors assumiran el paper de Conrad B. Hart en un món futurista, combinant plataformes, trets i exploració en una intensa aventura. El joc compta amb edicions limitades i col·leccionista, que inclouen contingut addicional com un Steelbook exclusiu, la banda sonora digital i altres objectes col·leccionables.

La trama de Flashback 2 es desenvolupa al segle XXII, on els United Worlds es veuen amenaçats per la invasió Morph liderada pel General Lazarus. Conrad B. Hart buscarà el seu amic Ian en una aventura plena d’acció i giragons, amb l’ajuda dels seus aliats i de l’arma potenciada per la IA A.I.S.H.A.

El joc presenta un univers vibrants de ciència-ficció i cyberpunk, amb entorns immersius i un disseny 3D per a una major immersió. Flashback 2 ha estat dissenyat i desenvolupat pel creador de l’original, Paul Cuisset.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.